Η Hellenic Rotors παρέχει πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα πρώτων βοηθειών, βάσει των διεθνών σχετικών δημοσιεύσεων και πρωτοκόλλων επείγουσας παροχής φροντίδας.

Τα προγράμματα της Hellenic Rotors είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να απευθύνονται σε ιδιώτες, εργαζομένους επιχειρήσεων, επαγγελματίες υγείας κ.α, χορηγώντας αναγνωρισμένα πιστοποιητικά εκπαίδευσης.

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει:

 • Πρώτες Βοήθειες

  Μαθήματα πρώτων βοηθειών για κάθε ενδιαφερόμενο. Εφαρμογή σε καθημερινά ατυχήματα, από μικρά τραύματα έως και μια καρδιακή ανακοπή.

 • Ειδικές Πρώτες Βοήθειες

  Εκπαίδευση ειδικού περιεχομένου κατάλληλη για σώματα ασφαλείας, εταιρείες φύλαξης, στρατιωτικές ομάδες κλπ.

 • Πρώτες Βοήθειες στην Εργασία

  Εγκεκριμένη εκπαίδευση πρώτων βοηθειών, προσαρμοσμένη στο εργασιακό περιβάλλον. Το πρόγραμμα παρέχεται σε εργαζομένους εταιρειών σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, τη Μεγάλη Βρετανία και την υπόλοιπη Ευρώπη καθώς είναι σύμφωνη με τις Ευρωπαϊκές και Εθνικές Νομοθεσίες.

 • Καταδυτικές Πρώτες Βοήθειες

  Πρώτες Βοήθειες σχετικές με την αυτόνομη κατάδυση και με το υγρό στοιχείο. Απαραίτητη εκπαίδευση για ειδικότητες όπως αυτοδύτες, ναυαγοσώστες, προπονητές κολύμβησης κλπ.

 • Εκπαίδευση & Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Πρώτων Βοηθειών

  Εκπαιδευτείτε και πιστοποιηθείτε ως εκπαιδευτές πρώτων βοηθειών. Αποκτήστε διεθνώς αναγνωρισμένο δίπλωμα, δικαίωμα χρήσης ήδη σχεδιασμένου εκπαιδευτικού υλικού και το δικαίωμα διδασκαλίας των πρώτων βοηθειών σε διεθνές επίπεδο!

Σεμινάρια - Προγραμματισμένες εκπαιδεύσεις

Η Hellenic Rotors πραγματοποιεί προγραμματισμένα σεμινάρια πρώτων βοηθειών σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου, ενώ παρέχει τη δυνατότητα εκπαίδευσης σε ένα πλήθος προγραμμάτων ακόμη και στο χώρο των ενδιαφερόμενων οποιαδήποτε ημερομηνία, κατόπιν συνεννόησης.


Δημοφιλή Άρθρα

Εδώ θα βρείτε απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις που λαμβάνουμε...

22 Σεπτεμβρίου 2014

Τιμές Προγραμμάτων Εκπαίδευσης Πρώτων ΒοηθειώνΟι τιμές των...

22 Σεπτεμβρίου 2014

Προγράμματα Εκπαίδευσης Πρώτων ΒοηθειώνΗ αντιμετώπιση αναπάντεχων...

22 Σεπτεμβρίου 2014

Hellenic Rotors has great experience in aerial work flights. Our...

23 Νοεμβρίου 2012

  Hellenic Rotors offers brokerage and consulting services to...

23 Νοεμβρίου 2012

Hellenic Rotors
Πάντα Μπροστά Πάντα Ψηλά!